Yritys

Oy Autrol Ab on perustettu vuonna 1983, jolloin toimintamme alkoi lämpötila-antureiden valmistamisesta Espoossa. Ajan mittaa tuotevalikoimamme laajeni pinnanmittauslaitteiden kautta paineen- ja virtausmittauksiin asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Nykyään valmistamme ja toimitamme anturit ja mittaussolut erityiseempinkin tarpeisiin räätälöityinä.

Mittauslaitteitamme käytetään useilla eri teollisuudenaloilla prosessimittauksissa. Kymmenien vuosien aikana olemme saaneet kokemusta elintarvike-, paperi-, energia- ja öljyteollisuuteen liittyvistä mittauksista ja tehneet tarvittavat mittarit ja anturit haasteellisimpiinkin tarpeisiin. Toimivat ja tarkat mittarit, anturit ja lähettimet ovat eri teollisuuden prosessien toimintavarmuuden perusedellytyksiä.

Toimimme pääasiassa Suomessa, mutta tuotteitamme löytyy lisäksi tehtaista ja tuotantolaitoksista eri puolilta Eurooppaa ja maailmaa Chileä, Kiinaa ja Filippiinejä myöten. Asiakaskuntamme kirjo on laajaa ja palvelemmekin erikokoisia yrityksiä aina yhden miehen konepajoista monikansallisiin teollisuuden suuryrityksiin.

Oman tuotantomme lisäksi tukenamme on kattava yhteistyöverkosto, johon olemme valikoineet parhaat ja laadukkaimmat kumppanit alan tunnetuimpien eurooppalaisten toimijoiden joukosta. Tällä tavoin pystymme vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme mittaustarpeisiin ja olemaan varmoja, että toimittamamme ratkaisut vastaavat omia ja asiakkaidemme laatuvaatimuksia.

Ota yhteyttä ja kerro lisää mittaustarpeestasi. Löydämme valikoimastamme taatusti yrityksellesi sopivan ratkaisun.

 

Autrol - laatua prosessimittauksiin

Oy Autrol Ab

 

Sateenkaari 1
02100 Espoo

autrol (at) autrol.fi

 

Myynti

Miikka Kilpeläinen

miikka.kilpelainen (at) autrol.fi

Klaus Graubner

klaus.graubner (at) autrol.fi

 

Huolto

Kimmo Lehto

kimmo.lehto (at) autrol.fi

 

Talous

Julia Graubner

julia.graubner (at) autrol.fi