Virtausmittaus

Virtausmittaus on tärkeä seurantakohde erityisesti esimerkiksi helposti sakkautuville ja tukkeutuville nesteille, jotta näistä johtuviin ongelmiin pystytään reagoimaan ajoissa. Tarkka virtausmittaus mahdollistaa myös energiatehokkuuden maksimoinnin ja prosessin annostelun optimoinnin.

Autrolin kautta saat kaiken, mitä kestävään ja luotettavaan virtausmittaukseen tarvitset, niin laitteiden kuin konsultoinnin ja koulutuksenkin osalta. Alansa johtavat, eurooppalaiset yhteistyökumppanimme ovat kaikki erikoistuneet hyvin kapealle sektorille, jolle he suunnittelevat ja valmistavat mittauslaitteita. Tämän erikoisosaamisen ansiosta pystymme tarjoamaan varmasti parhaat ratkaisut tavanomaisten virtausmittausta vaativien kohteiden lisäksi myös erikoissovelluksiin ja ääriolosuhteisiin.

Virtausmittaus luotettavasti tarkoilla mittareilla

Kauttamme löydät kaikki mittarit ja laitteet, mitä virtausmittaukseen tarvitset. Tutustu valikoimaamme ja valitse virtausmittauslaite käyttökohteesta riippuen: meiltä löydät mittarit nesteille, lietteille, kaasuille ja höyrylle.

Mikäli tarvitset apua oikean laiteratkaisun löytämiseen, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. He auttavat valitsemaan kestävän ja parhaiten palvelevan mallin virtausmittaukseen, riippuen mitattavasta aineesta ja mittausolosuhteista.

 

Autrol - laatua prosessimittauksiin

Oy Autrol Ab

 

Sateenkaari 1
02100 Espoo

autrol (at) autrol.fi

 

Myynti

Miikka Kilpeläinen

miikka.kilpelainen (at) autrol.fi

Klaus Graubner

klaus.graubner (at) autrol.fi

 

Huolto

Kimmo Lehto

kimmo.lehto (at) autrol.fi

 

Talous

Julia Graubner

julia.graubner (at) autrol.fi