Pyrometri

Pyrometri on tarkoitettu korkeiden lämpötilojen mittaamiseen. Pyrometri mahdollistaa todella korkeiden lämpötilojen mittaamisen turvalliselta etäisyydeltä, ja sitä käytetäänkin paljon erityisesti metalli-, lasi-, elintarvike-, paperi- ja vaateteollisuudessa. Kauttamme löydät laadukkaat pyrometrit, joiden mittausalue vaihtelee laitekohtaisesti -50 asteesta aina tuhansiin asti.

Malli

Ominaisuudet

Pyrometri Keller CellaTemp PQ/PL

Keller CellaTemp PQ/PL pyrometri

CellaTemp PQ/PL on kompakti pyrometri, joka on varustettu integroidulla LED-näytöllä. Lämpötila voidaan mitata useiden metrien päästä, ja mittausalue kattaa 0…+2500 °C. LED kohdistinvalo helpottaa huomattavasti mittauksen keskittämistä ja ilmoittaa tarkan mittauspaikan. Lisävarusteena saatavan USB-liitännän kautta voidaan muuttaa parametrejä, kuten emissiivisyyttä.

Lisätietoja mallista PQ/PL

Pyrometri Keller CellaTemp PM

Keller CellaTemp PM

CellaTemp PM on erittäin pienikokoinen pyrometri ja sopii hyvin ahtaisiin tiloihin – laitekotelon koko on 36x20x52 mm. Pyrometrin ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi ympäristölämpötilan kompensointi ja mikrokontrolleri-pohjainen digitaalinen linearisointi. Analoginen ulostulo-signaali on lineaarinen lämpötila-alueella 0…+1200 °C.

Lisätietoja mallista PM

Pyrometri Keller CellaTemp PZ

Keller CellaTemp PZ

PZ pyrometrisarja tarjoaa vertaansa vailla olevan monipuolisen ja laajan mallivalikoiman. Malleista löydät laitteet kaksiväri- tai yksivärimittaustekniikalla, eli suhde- tai spektrimittaustekniikalla. Ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi linssin läpi kohdistus, laser-pistekohdistus ja videokamera. Signaalin käsittelyvaihtoehtoja ovat analoginen ulostulo, digitaalinen liitäntä tai Profibus DP. Mittausalue PZ pyrometreillä on 0…+300 °C.

Lisätietoja mallista PZ

Kannettava pyrometri Keller Optix

Keller Optix

Optix on kannettava pyrometri, joka on erityisen hyvä tarkkaan kosketuksettomaan lämpötilamittaukseen, niin lyhyille kuin pitkillekin mittausmatkoille. Pyrometrin mittausalue on +250…+2500 °C. Alumiinin IP65 kotelointi mahdollistaa laitteen käytön myös teollisuuden ääriympäristöissä. Kohteeseen tarkennettavat linssit mahdollistavat hyvin joustavan ja monipuolisen käytön.

Lisätietoja mallista Optix

Keller Portix

Keller Portix

Keller Portix on kädessä pidettävä pyrometri, josta on tullut hyvin suosittu malli. Se on ominaisuuksiltaan erittäin monipuolinen ja käytännössä särkymätön laite, jonka mittausalue kattaa lämpötilat -50…+1350 °C. Portixin laajat käyttömahdollisuudet sopivat esimerkiksi elintarvike-, sähkölaite-, vaate- ja paperiteollisuuteen.

Lisätietoja mallista Portix

 

Autrol - laatua prosessimittauksiin

Oy Autrol Ab

 

Sateenkaari 1
02100 Espoo

autrol (at) autrol.fi

 

Myynti

Miikka Kilpeläinen

miikka.kilpelainen (at) autrol.fi

Klaus Graubner

klaus.graubner (at) autrol.fi

 

Huolto

Kimmo Lehto

kimmo.lehto (at) autrol.fi

 

Talous

Julia Graubner

julia.graubner (at) autrol.fi