Pyrometri

Pyrometri korkeiden lämpötilojen mittaamiseen

 

Korkeiden lämpötilojen mittaamiseen turvalliselta etäisyydeltä tarkoitettu pyrometri on osoittanut hyödyllisyytensä erityisesti metalli-, lasi-, elintarvike-, paperi- ja jopa vaateteollisuudessa. Valikoimastamme löydät pyrometrit, joiden mittausalueet vaihtelevat jopa -50 asteesta tuhansiin asti.

Malli

Ominaisuudet

Keller CellaTemp PQ/PL

Keller CellaTemp PQ/PL pyrometri

CellaTemp PQ / PL kompakti pyrometri on varustettu integroidulla LED-näyttöllä. Lämpötila voidaan mitata jopa useiden metrien päästä. Osassa CellaTemp PQ malleista ja kaikissa CellaTemp PL malleissa on LED kohdistinvalo sekä säädettävä tarkennettava linssi. LED kohdistinvalo helpottaa huomattavasti mittauksen keskittämistä ja ilmoittaa tarkan mittauspaikan. Lisävarusteena saatavan USB-liitännän kautta voidaan muuttaa parametrejä (kuten emissiivisyyttä).

Mittausalueet: 0…2500 °C, erivaihtoehtoja

Lisätietoa

Keller CellaTemp PM

Keller CellaTemp PM

Cella Temp PM on erittäin pienikokoinen pyrometri. Ihanteellinen ahtaisiin tiloihin. Optiikka ja elektroniikka on kokonaan sijoitettu pieneen laitekoteloon (36x20x52mm). Ominaisuuksiin kuuluu mm. ympäristölämpötilan kompensointi sekä mikrokontrolleri-pohjainen digitaalinen linearisointi. Analoginen ulostulo-signaali on lineaarinen lämpötila-alueella 0…+1200°C, erivaihtoehtoja.

Lisätietoa

Keller CellaTemp PZ

Keller CellaTemp PZ

Tämä pyrometri-sarja tarjoaa vertaansa vailla olevan monipuolisen ja laajan mallivalikoiman, joko kaksiväri (suhde) tai yksiväri (spektri) mittaustekniikalla. Ominaisuuksiin kuuluu mm. linssin läpi kohdistus, laser-piste kohdistus ja videokamera. Signaalin käsittely vaihtoedot ovat analoginen ulostulo, digitaalinen liitäntä tai Profibus DP.

Mittausalue: 0…+3000 °C, erivaihtoehtoja

Lisätietoa

Keller Optix

Keller Optix

Optix on kannettava pyrometri tarkkaan, kosketuksettomaan lämpötilanmittaukseen sekä lyhyille että pitkille mittausmatkoille alueelle +250…+2500 °C. Alumiininen kotelointi (IP65) mahdollistaa laitteen käytön myös vaativassakin teollisuusypäristössä. Kohteeseen tarkennettavat linssit tarjoavat joustavan ja monipuolisen käytön.

Lisätietoa

Keller Portix

 

Keller Portix

Portix on kädessä pidettävä pyrometri, joka on osoittautunut erittäin suosituksi. Se on ominaisuuksiltaan erittäin monipuolinen ja käytännöllisesti katsoen särkymätön pyrometri mittausalueelle -50…+1350 °C . Portixilla on laajat käyttömahdollisuudet niin elintarvike,- sähkölaite,- vaate- kuin papriteollisuudessakin.

Lisätietoa

 

Autrol - laatua prosessimittauksiin

Oy Autrol Ab

 

Sateenkaari 1
02100 Espoo

autrol (at) autrol.fi

 

Myynti

Miikka Kilpeläinen

miikka.kilpelainen (at) autrol.fi

Klaus Graubner

klaus.graubner (at) autrol.fi

 

Huolto

Kimmo Lehto

kimmo.lehto (at) autrol.fi

 

Talous

Julia Graubner

julia.graubner (at) autrol.fi