Pintakytkimet

Kauttamme saat laadukkaat pintakytkimet, kohteeseen kuin kohteeseen! Useimmat pintakytkimet ovat helposti mukautettavissa erilaisilla laajennusosilla, jolloin ne saadaan sopimaan parhaalla mahdollisella tavalla juuri haluttuun käyttökohteeseen. Pintakytkin on erinomainen pinnanvalvontaan ja tukosten havaitsemiseen, niin kiinteille kuin nestemäisillekin aineille.

Laitetyyppi

Käyttökohteet

Kiintoaineen pintakytkin UWT Capanivo

Rotonivo pintakytkin

UWT Capanivo on kapasitiivinen pintakytkin kiintoaineille ja sertifikaatit laiteesta on saatavissa pöly ATEX versio. Kun haluat mahdollisimman tarkan ja luotettavan pintakytkimen, kannattaa valita UWT pintakytkimet.

Lisätietoja kytkimestä UWT Capanivo

Kiintoaineen pintakytkin UWT Mononivo

Rotonivo pintakytkin

Pintakytkin UWT Mononivo perustuu yhteen värähtelevään puikkoon. Erittäin laaja-alaisesti käyttökohteisiin mukautettava laite. pöly ATEX versio saatavissa.

Lisätietoja kytkimestä UWT Mononivo

Kapasitiivinen pintakytkin UWT RFNivo

Rotonivo pintakytkin

UWT RFNivo on kapasitiivinen pintakytkin, joka sopii käytännössä kaikille mahdollisille kiintoaineille. Laitteesta on saatavissa pöly ATEX ja kaasu ATEX versiot. Korkean lämpötilan versiolla päästään jopa +500°C asti

Lisätietoja kytkimestä UWT RFNivo

Siipikytkimet UWT Rotonivo

Rotonivo pintakytkin

UWT Rotonivo siipikytkimet on suunniteltu kaikkien kiinteiden aineiden pinnanvalvontaan. Kytkinten ominaisuuksiin kuuluu tukoshälytysten lähettäminen. Rotonivo pintakytkimet ovat hyviä mittaamaan säiliöiden ylitäyttöä, täyttötarvetta tai tyhjentymistä.

Lue lisää Rotonivo pintakytkimistä

Värähtelykytkin UWT Vibranivo

Vibranivo pintakytkimet

UWT Vibranivo värähtelykytkin perustuu ns. “kaninkorva”-tyyppiseen pinnanvalvontaan. Vibranivo sopii hyvin jauheille ja granulaateille, pelleteille, pölymäisille aineille ja muulle kevyelle irtomateriaalille. Kytkimellä voidaan valvoa esimerkiksi säiliöiden täyttöä ja alarajoja.

Lue lisää Vibranivo pintakytkimistä

Ultraäänipintakytkin Magnetrol Echotel

Ultraäänipintakytkin Magnetrol Echotel

Magnetrol Echotel ultraäänipintakytkimet on suunniteltu jatkuvaan, kosketuksettomaan pinnanmittaukseen. Echotel kytkimet ovat erityisen hyviä nestesäiliöissä, eli esimerkiksi nesteiden ja lietteiden, nestemäisten elintarvikkeiden tai aggressiivisten kemikaalien kanssa.

Lisätietoja mallista Echotel 910
Lisätietoja mallista Echotel 961

Uimuripintakytkin Magnetrol Tuffy

Uimuripintakytkin Magnetrol Tuffy

Magnetrol Tuffy on uimuripintakytkin, joka on tarkoitettu erilaisten nesteiden pinnanvalvontaan. Kompakti koko mahdollistaa Tuffyn käytön pienemmissäkin säiliöissä. Uimuripintakytkin voi olla valvomassa esimerkiksi säiliön ylitäyttöä, tyhjentymistä tai päiväsäiliöiden tilaa.

Lisätietoja Magnetrol Tuffy uimuripintakytkimestä

Terminen pintakytkin Magnetrol TD1 / TD2

 Magnetrol terminen pintakytkin

Magnetrol terminen pintakytkin on suunniteltu nesteiden pintakytkimeksi tai virtauskytkimeksi. Tämä pintakytkin on hyvä nesteiden, lietteiden, nestemäisten elintarvikkeiden tai aggressiivisten kemikaalien kanssa. Magnetrol TD1 pintakytkin kestää vaativammissakin olosuhteissa.

Lisätietoja Magnetrol pintakytkimistä

Nesteen pintakytkin Magnetrol A15

 Magnetrol terminen pintakytkin

Magnetrol A15 on herkästi sakkautuville ja tukkeutuville nesteille suunniteltu mittauslaite. A15 mittaa myös nesteitä, joissa on kiintoaineita ja sopiikin näin ollen hyvin öljyille, maaleille tai viemärinesteille. Pintakytkin on harvinaisen monipuolisesti mukautettava sopimaan tarkalleen käyttökohteeseensa.

Lisätietoja mallista Magnetrol A15

Nesteen pintakytkin Magnetrol T20

 Magnetrol terminen pintakytkin

Magnetrol T20 on malliltaan hyvin yksinkertainen, kelluva mittauslaite. Kytkimen mittari seuraa nesteen pinnankorkeuden muutoksia ja sopii erinomaisesti vaikkapa päiväsäiliöön, polttoainesäiliöön, vesisäiliöön tai valvomaan kaikkien säiliöiden ylitäyttymistä.

Lisätietoja mallista Magnetrol T20

Nesteen pintakytkin Magnetrol Thermatel TG1

 Magnetrol terminen pintakytkin

Nesteen pintakytkimeksi sopii esimerkiksi Magnetrol Thermatel TG1, joka toimii pinnan mittaamisen lisäksi myös virtauskytkimenä. TG1 tarkkuus riittää erinomaisesti myös nesteille, joissa on erittäin matala virtaus. Kytkimen materiaalit kestävät ääriolosuhteiseet, ja mahdollisuus tehdaskalibrointiin nopeuttaa käyttöönottoa merkittävästi.

Lisätietoja mallista Magnetrol Thermatel TG1

 

Autrol - laatua prosessimittauksiin

Oy Autrol Ab

 

Sateenkaari 1
02100 Espoo

autrol (at) autrol.fi

 

Myynti

Miikka Kilpeläinen

miikka.kilpelainen (at) autrol.fi

Klaus Graubner

klaus.graubner (at) autrol.fi

 

Huolto

Kimmo Lehto

kimmo.lehto (at) autrol.fi

 

Talous

Julia Graubner

julia.graubner (at) autrol.fi