Pinnanmittauslaitteet

Kauttamme saat kaikkiin mahdollisiin eri käyttökohteisiin ja olosuhteisiin sopivat pinnanmittauslaitteet, niin kiintoaineille kuin nesteillekin. Nimenomaan pinnanmittaukseen tarkoitettujen laitteiden lisäksi myös osa pintakytkimistä toimii hyvin pinnan mittaamiseen, löydät nämä laitteet pintakytkinten listan lisäksi myös tältä sivulta. Mittauslaite tulee valita aina kiintoaineen ja nesteen perusteella – ota yhteyttä asiantuntijoihimme, mikäli tarvitset apua oikean laiteratkaisun valintaan!

Menetelmä/

mittausperiaate

Käyttökohteet

Vaijeriluotain UWT Nivobob

Jaksottainen pinnanmittaus vaijereiluotaimella

Vaijeriluotain UWT Nivobob on tarkoitettu jaksottaiseen pinnanmittaukseen erilaisille kiintoaineille, kuten hiekalle, rakenneaineille ja kiinteille polttoaineille. Nivobob luotaimesta löytyy erikoisversio rajapintamittaukseen jossa on neste kiintoaine/liete rajapinta.

Tutustu valikoimastamme löytyviin Nivobob-luotaimiin

Pinnanmittauslaite UWT NivoGuide

Sauvatutka Magnetrol Eclipse pinnanmittaukseen

Pinnanmittauslaite UWT NivoGuide on suunniteltu erityisesti esimerkiksi siiloihin tai muihin teollisuuden säiliöihin, niin kiintoaineille kuin nesteillekin. NivoGuide mittauslaitteen saa joko ns. sauva- tai vaijerimallisena, riippuen käyttökohteessa olevan mitattavan säiliön syvyydestä.

Lisätietoja pinnanmittauslaite UWT NivoGuidesta

Pinnanmittaustutka UWT NivoRadar

Sauvatutka Magnetrol Eclipse pinnanmittaukseen

NivoRadar on tutkalla toimiva pinnanmittauslaite, joka pärjää erinomaisesti teollisuuden haastavammissakin olosuhteissa. Mittauslaitteen toimintatavan ansiosta se sopii lähes kaikille aineille, kerää mittaustuloksia tauotta ja mittaussäde yltää jopa 100 metrin syvyyteen.

Lisätietoja pinnanmittaustutkasta UWT NivoRadar

Kapasitiivinen pintatutka UWT NivoCapa

Sauvatutka Magnetrol Eclipse pinnanmittaukseen

UWT NivoCapa on kapasitiivinen pintatutka, joka on selkeän näytön ansiosta helppokäyttöinen haastavammissakin olosuhteissa. Kapasitiivinen pintatutka sopii nesteille ja muille kevytrakenteisille aineille, ja vaijerimallinen tutka pärjää suuremmissakin siiloissa ja säiliöissä.

Lisätietoja pintatutkasta UWT NivoCapa

Sauvatutka Magnetrol Eclipse

Sauvatutka Magnetrol Eclipse pinnanmittaukseen

Sauvatutka Magnetrol Eclipse toimii sauva- tai vaijerianturilla. Eclipse on tarkoitettu jatkuvaan pinnanmittaukseen esimerkiksi paineen alaisissa säiliöissä, reaktoreissa, paineastioissa tai ohivirtauskammioissa. Sauvatutkan mittausalue on enintään noin 30 metriä.

Lisätietoja mallista Eclipse 706

Uimuripintalähetin Magnetrol E3

Uimuripintalähetin Magnetrol E3

Uimuripintalähetin Magnetrol E3 on suunniteltu käytettäväksi erityisesti sivuvirtauskammioissa tai suoraan säiliössä. Se toimii hyvin pinnanmittaukseen, rajapintamittaukseen tai vaikkapa tiheyden mittaamiseen.

Lisätietoja mallista Magnetrol E3

Pinnanmittauslaite Magnetrol Jupiter

Phönix Näkölasi

Pinnanmittauslaite Magnetrol Jupiter toimii elektronisen pulssituksen avulla, lähettäen pulsseja valonnopeudella. Jupiter sopii lukuisiin erilaisiin siiloihin ja säiliöihin, joko suoraan nestesäiliöön asennettuna tai magneettiseen pinnanosoittimeen asennettuna.

Mikroaaltopintatutka Magnetrol Pulsar

Mikroaaltopintatutka Magnetrol Pulsar

Magnetrol Pulsar on mikroaaltopintatutka, joka on tarkoitettu jatkuvaan, kosketuksettomaan pinnanmittaukseen eri nestesäiliöihin. Magnetrol Pulsar mittaa nesteitä enintään 20 metrin alueella. Kiintoaineiden kanssa tutkaa voi käyttää vain erikoistapauksissa, asiantuntijamme voivat suositella teille nimenomaan kiintoaineille suunniteltuja tutkia.

Lisätietoja mallista Pulsar R82

Lisätietoja mallista Pulsar R86

Lisätietoja mallista Pulsar R96

 

Autrol - laatua prosessimittauksiin

Oy Autrol Ab

 

Sateenkaari 1
02100 Espoo

autrol (at) autrol.fi

 

Myynti

Miikka Kilpeläinen

miikka.kilpelainen (at) autrol.fi

Klaus Graubner

klaus.graubner (at) autrol.fi

 

Huolto

Kimmo Lehto

kimmo.lehto (at) autrol.fi

 

Talous

Julia Graubner

julia.graubner (at) autrol.fi