Painelähetin / Painekytkin

Valikoimastamme löydät Klay painelähetinten lisäksi myös muiden valmistajien painelähettimiä ja painekytkimiä. Oikea painelähetin on helppo valita, kun sen käyttötarkoitus ja käyttökohteessa vallitsevat olosuhteet ovat tiedossa. Lähettimen löydät kevyemmän käytön lisäksi myös ääriolosuhteisiin sopivana, ja lähettimen tyypistä riippuen painetta voi mitata vedellä, ilmalla tai öljyllä – myös tukkeutuvia aineita on mahdollista mitata.

Prosessiteollisuuden mittalaitteiden asiantuntijana valikoimastamme löytyy varmasti oikea painekytkin ja mittari jokaiseen tarkoitukseen.

Suchy painelähetin

Suchy painelähetin

Suchy painelähetin sopii vedellä, ilmalla tai öljyllä toteutettavaan paineen mittaukseen. Mittareissa SD25/SD26, SD27/SD28, SD30/SD32 ja SD40/SD42 on keraaminen paksukalvoanturi, joka kestää tärinää ja jolla on hyvä pitkäaikaispysyvyys. Kaikki nesteen kanssa tekemisissä olevat osat ovat haponkestävää terästä ja keramiikkaa, eli nämä sopivat vaativampiinkin olosuhteisiin. Lähetinten tarkkuus on huippuluokkaa.

Lisätietoja malleista Suchy SD25/SD26, SD27/SD28
Lisätietoja malleista Suchy SD30/SD32
Lisätietoja malleista Suchy SD40/SD42

Suchy painelähetin

Suchy lähetin

Kun painetta halutaan mitata vedellä, ilmalla tai öljyllä, on Suchy painelähetin hyvä valinta. Lähettimen anturi on paksukalvoanturi, jonka tärinänkesto ja pitkäaikaispysyvyys ovat hyvää luokkaa. Haponkestävä teräs ja keramiikka mahdollistaa lähettimen käytön vaativammissakin olosuhteissa, eikä huippuluokkaa oleva tarkkuus jätä arvailun varaa. Muihin SD-malleihin verrattuna myymässämme Suchy SD50 -mallissa on vakiona tasakalvo, eli tämä sopii myös tukkeutuville aineille.

Lisätietoja mallista Suchy SD50

Suchy uppopaineanturi

Suchy uppopaineanturi

Pinnanmittaukseen kannattaa valita Suchy SD60 uppopaineanturi. Ruostumattomasta teräksestä tehty anturi toimii erinomaisesti vedessä, polttoaineessa ja dieselöljyssä. Uppopaineanturi on parhaimmillaan esimerkiksi kaivoissa ja säiliöissä, mutta hoitaa mittaukset luotettavasti ja varmasti myös avoimilla vesillä.

Lisätietoja mallista Suchy SD60

Suchy paine-erolähetin

Suchy paine-erolähetin

Suchy SD80/SD82/SD84 paine-erolähetin tarjoaa lyhyen vasteajan, huippuluokan tarkkuutta ja erinomaisen kestävyyden pidemmälläkin käyttöajalla. Nämä paine-erolähettimet eivät sovi aggressiivisille kaasuille, mutta ovat hyviä esimerkiksi lääketieteellisessä käytössä, suodatinteknologiassa, virtausmittauksissa sekä lämmitys- ja ilmastointijärjestelmissä.

Lisätietoja malleista Suchy SD80/SD82/SD84

Suchy painelähetin osoittimella

Suchy painelähetin osoittimella

Yhteistyökumppanimme Suchy valmistaa esimerkiksi SMR36-mallista painelähetintä, jossa on selkeälukuinen osoitin. Tämä painelähetin on tehty ruostumattomasta teräksestä ja mittari on suojattu kosteudelta, jotta se pysyy lukukelpoisena kaikissa olosuhteissa. SMR36 painelähetin sopii hyvin prosessiteollisuuteen ja konetekniikkaan.

Lisätietoja mallista Suchy SMR36

Delta painekytkin

Delta painekytkin

Deltan valmistamat laadukkaat painekytkimet on rakennettu ruostumattomasta teräksestä, mikä kestää loistavasti esimerkiksi korkeassa ilmankosteudessa. Kytkimestä on saatavilla myös räjähdysherkkiin tiloihin ATEX-hyväksytty versio, mikä on täysin sään- ja liekinkestävä. Delta painekytkin sopii hyvin useiden eri teollisuusalojen käyttöön ja vaativampiinkin olosuhteisiin.

Lisätietoja Delta painekytkimestä

 

Autrol - laatua prosessimittauksiin

Oy Autrol Ab

 

Sateenkaari 1
02100 Espoo

autrol (at) autrol.fi

 

Myynti

Miikka Kilpeläinen

miikka.kilpelainen (at) autrol.fi

Klaus Graubner

klaus.graubner (at) autrol.fi

 

Huolto

Kimmo Lehto

kimmo.lehto (at) autrol.fi

 

Talous

Julia Graubner

julia.graubner (at) autrol.fi