Paikallislämpötilamittarit

Olemme Autrolilla lämpötilamittauksen asiantuntijoita, ja kauttamme saa kaikki laadukkaaseen ja luotettavaan lämpötilamittaukseen tarvitut laitteet. Paikallislämpötilamittarimme soveltuvat korkeidenkin lämpötilojen mittaukseen teollisuuden prosesseissa, mutta niitä käytetään paljon myös esimerkiksi lämmitysjärjestelmissä. Laadukkaat lämpötilamittarimme täyttävät aina uusimmatkin tekniset vaatimukset.

Lämpömittareiden tyypitysohje (pdf)

Suchy paikallislämpötilaosoitin bi-metallista

Tyyppi TB10/14 – Vakiorakenteiset bi-metallitunnistimella varustetut lämpömittarit
TB10/14 on edullinen perusmittari teollisuuskäyttöön. Mittauselementin materiaali on kupariseosta, ja mittarin kotelointi sinkittyä terästä.
Lisätietoja tyypistä TB 10/14

Tyyppi TB20/24 – Teollisuusrakenteiset bi-metallitunnistimella varustetut lämpömittarit
Hiukan tukevampaa tekoa oleva TB20/24 on hyvä keskitason ratkaisu. Tässä tyypissä mittauselementin ja koteloinnin materiaali on ruostumaton teräs.
Lisätietoja tyypistä TB20/24

Tyyppi TB30/33/34 – Teollisuusrakenteiset bi-metallitunnistimella varustetut lämpömittarit
Kun tarvitaan lämpömittaria prosessiteollisuuden vaativampiin olosuhteisiin, on tyypin TB30/33/34 lämpömittari oikea ratkaisu. Koteloinnin materiaali on ruostumatonta terästä, tuntoelin jopa hapon kestävää terästä.
Lisätietoja tyypistä TB30/33/34

Paikallislämpötilaosoitin kaasulle Suchy TG30/TG35

Suchy TG30/TG35 on kaasuvälitteinen paikallislämpötilaosoitin, joka on valmistettu erityisesti teollisuuden korkeisiin lämpötiloihin. Laite täyttää kovimmatkin vaatimukset ja osoittimen erittäin lyhyt vasteaika mahdollistaa mahdollisiin vikatilanteisiin reagoimisen välittömästi. Paikallislämpötilaosoitin sopii hyvin esimerkiksi prosessiteollisuuteen tai tuotantoon.

Lisätietoja malleista Suchy TG30/TG35

Paikallislämpötilaosoitin kaasulle Suchy TG32/TG37

Suchy TG32/TG37 on kaasuvälitteinen, kapilaariputkella varustettu paikkalislämpötilaosoitin. Nämä mallit on suunniteltu erityisen korkeisiin lämpötiloihin. Prosessiteollisuuden ja tuotannon käyttöön hyvin sopiva lämpötilaosoitin täyttää tiukemmatkin vaatimukset ja osoittimella on hyvin lyhyt vasteaika. Tämän ansiosta esimerkiksi vikatilanteisiin pystytään reagoimaan välittömästi.

Lisätietoja malleista Suchy TG 32/TG37

Paikallislämpötilaosoitin Suchy TM20

Suchy TM20 on korkeiden lämpötilojen olosuhteisiin suunniteltu paikallislämpötilaosoitin. Lasista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämpötilaosoitin on omiaan esimerkiksi ilmastointilaitteiden yhteyteen, putkistotöihin tai muihin konetekniikan tarpeisiin.

Lisätietoja mallista Suchy TM20

 

Autrol - laatua prosessimittauksiin

Oy Autrol Ab

 

Sateenkaari 1
02100 Espoo

autrol (at) autrol.fi

 

Myynti

Miikka Kilpeläinen

miikka.kilpelainen (at) autrol.fi

Klaus Graubner

klaus.graubner (at) autrol.fi

 

Huolto

Kimmo Lehto

kimmo.lehto (at) autrol.fi

 

Talous

Julia Graubner

julia.graubner (at) autrol.fi