Paikalliset paineosoittimet

Paikallinen paineosoitin on tarkka, pienikokoinen ja vaativiinkin olosuhteisiin sopiva laite paineen mittaamiseen. Toimitamme asiakkaillemme Suchyn luotettavat ja kestävät painemittarit, jotka soveltuvat teollisuuden alojen peruskäytön lisäksi myös vaativimpiin olosuhteisiin. Laadukkaista materiaaleista valmistetut paineosoittimet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä. Tutustu myymiimme vaihtoehtoihin ja jos tarvitset apua käyttöösi sopivan ratkaisun valinnassa, ota yhteyttä niin autamme!

Suchy paineosoitin

Suchy MR10/MR14
MR10/MR14 on vakiorakenteinen, bourdonkaari-mittauselimellä varustettu painemittari. Tämä malli on edullinen perusmittari teollisuuskäyttöön. Mittauselementti on tehty kupariseoksesta ja sen kotelointi on muovia.

Lisätietoja malleista Suchy MR10/MR14

SuchyMR20/MR25
MR20/MR25 on teollisuusrakenteinen painemittari, jossa on mittauselimenä bourdonkaari. Tämä keskitason paineosoitin on tehty kupariseoksesta ja kotelointi ruostumattomasta teräksestä.

Lisätietoja malleista Suchy MR20/MR25

Suchy MR30/MR35
Suchy paineosoitinten kovan luokan tekijä on MR30/MR35, joka on teollisuusrakenteinen painemittari bourdonkaarella. Malli soveltuu vaativiin prosessiteollisuuskohteisiin, sillä se on tehty haponkestävästä teräksestä.

Lisätietoja malleista Suchy MR30/MR35

Suchy painemittari välittimellä

Suchy MP20/MP30 on välittimellä varustettu painemittari. Mittari on esimerkiksi prosessiteollisuuteen ja konetekniikkaan erinomaisesti soveltuva, sillä se on tehty ruostumattomasta teräksestä ja suunniteltu kestämään ääriolosuhteita.

Lisätietoja malleista Suchy MP20/MP30

Suchy paineosoitin

Suchy MK20/MK30 on kapselirakenteinen painemittari, joka suunniteltu haastavampiinkin olosuhteisiin. Tämä paineosoitin on hyvä esimerkiksi suodinten valvonnassa, ilmastointilaitteiden kanssa tai laboratorio-olosuhteissa. MK20/MK30 on erittäin luotettava ja pitkäikäinen osoitin kuparisella mittarielimellä.

Lisätietoja malleista Suchy MK20/MK30

Suchy painemittari

Suchy MRF20 on tarkoitettu olosuhteisiin, missä tarvitaan erittäin tarkkaa mitta-asteikkoa. Ruostumattomasta teräksestä tehty painemittari takaa huippuluokan luotettavuutta ja sille on luvattu pitkä käyttöikä. Tarkan asteikon painemittaria tarvitaan esimerkiksi testilaitteiden kanssa tai laboratorio-olosuhteissa.

Lisätietoja mallista Suchy MRF20

Suchy paine-eromittari

Paikallispainemittari Suchy MDR20 mittaa tarkalla asteikolla paine-erot. Mittaeliminä on kaksi bourdonkaarta, jotka tarjoavat erittäin luotettavat tulokset. Kaksi asteikkoa ja pitkä käyttöikä ovat välttämättömiä ominaisuuksia paine-erojen mittaamiseen esimerkiksi teollisissa lämmitysjärjestelmissä, suodatinten seurannassa tai vedenjakojärjestelmissä.

Lisätietoja mallista Suchy MDR20

 

Autrol - laatua prosessimittauksiin

Oy Autrol Ab

 

Sateenkaari 1
02100 Espoo

autrol (at) autrol.fi

 

Myynti

Miikka Kilpeläinen

miikka.kilpelainen (at) autrol.fi

Klaus Graubner

klaus.graubner (at) autrol.fi

 

Huolto

Kimmo Lehto

kimmo.lehto (at) autrol.fi

 

Talous

Julia Graubner

julia.graubner (at) autrol.fi