Nesteen virtausmittaus

Luotettava nesteen virtausmittaus sujuu parhaiten juuri tähän käyttötarkoitukseen suunnitelluilla virtausmittareilla. Nesteen virtausmittareita tarvitaan lukuisissa prosessiteollisuuden ja vedenkäsittelyn kohteissa, erityisesti jos käsiteltävä ja seurattava neste on helposti sakkautuvaa tai tukkeutuvaa lajia. Myymämme virtausmittarit hälyttävät aina mahdollisista tukoksista, jotta niihin voidaan reagoida nopeasti ja ennaltaehkäistä suurempien vahinkojen syntyminen.

Menetelmä / mittaustapa

Rotametri Mecon RE250

Coriolis-massavirtausmittaus Rheonik

Rotametri Mecon RE250 soveltuu erinomaisesti nesteiden virtausmittaukseen. Tämä laite on paikallisosoitin, joka toimii hyvin esimerkiksi suljetussa putkistossa. Rotametri kestää vaativimmatkin olosuhteet ja laitteen säätömahdollisuudet mahdollistavat sen käytön myös eri ongelma- ja häiriötiloista hälyttävänä mittarina.

Terminen virtauskytkin Magnetrol TD1/TD2

Terminen virtauskytkin Magnetrol TD1/TD2

Magnetrol TD1 on terminen virtauskytkin, jolla on ATEX ja SIL luokitus. Virtauskytkin on suunniteltu erityisesti sekä nesteiden että kaasujen virtausmittaukseen, ja se onkin helppo säätää aina mitattavalle aineelle. TD1 kytkimessä on lämpötilakompensointi ja sillä on mahdollista mitata virtauksen lisäksi myös pinnankorkeutta.

Lisätietoja Magnetrol TD1 ja TD2 virtauskytkimistä

Virtauskytkin Magnetrol Thermatel TG1

Rotametrit Mecon F VA250

Virtauskytkin Magnetrol Thermatel TG1 on mahdollista tilata valmiiksi tehdaskalibroituna, mikä nopeuttaa käyttöönottoa merkittävästi. TG1 on laitteena niin tarkka, että sillä on mahdollista mitata ja seurata myös hyvin pientä virtausta. Magnetrol virtauskytkin on tehty materiaaleista, jotka kestävät myös teollisuuden ääriolosuhteet.

Lisätietoja virtauskytkimestä Magnetrol Thermatel TG1

Ultraäänivirtausmittari Ultraflux

Nesteen virtausmittaus avokanavassa

Ultraflux ultraäänivirtausmittari on kaikille nesteille, öljyille ja myös kaasuille sopiva virtausmittari, jota on mahdollista käyttää kiinteästi asennuksen lisäksi myös kannettavana laitteena. Kauttamme saat muutamia Ultrafluxin eri malleja, joita kaikkia yhdistää pieni, kätevä koko, helppo käytettävyys ja selkeä tulosten luku.

Lisätietoja ultraäänivirtausmittarista Ultraflux Minisonic 2

Lisätietoja ultraäänivirtausmittarista Ultraflux Minisonic 600

Lisätietoja ultraäänivirtausmittarista Ultraflux Minisonic 801-P

Lisätietoja ultraäänivirtausmittarista Ultraflux Minisonic 811

 

Autrol - laatua prosessimittauksiin

Oy Autrol Ab

 

Sateenkaari 1
02100 Espoo

autrol (at) autrol.fi

 

Myynti

Miikka Kilpeläinen

miikka.kilpelainen (at) autrol.fi

Klaus Graubner

klaus.graubner (at) autrol.fi

 

Huolto

Kimmo Lehto

kimmo.lehto (at) autrol.fi

 

Talous

Julia Graubner

julia.graubner (at) autrol.fi