Lämpötilalähetin

Kauttamme saat lämpötilalähettimen suoraan teollisuuden mittauslaitteiden asiantuntijoilta! Toimitamme kaikkien lämpötilamittaukseen tarvittavien antureiden lisäksi myös laadukkaat ja toimintavarmat lämpötilalähettimet. Lähettimet sopivat asennettavaksi esimerkiksi kytkentäkoteloon tai asennuskiskoon.luxury rolex replica
replica rolex keeps stopping
replica ap watch iced out

Lähetinmalli

Ominaisuudet

ABB TTH300, Nappilähetin

ABB TTH200 lämpötilalähetin

ABB lämpötilalähetin. TTH300 nappilähetin on saatavissa 4-20 mA ulostulona sekä Profibus-kenttäväyläjärjestelmää tai Fieldbus Foundation -kommunikointijärjestelmää versiona. mA Lämpötilalähetin tukee HART 7 -protokollaa, se on saatavissa SIL2-luokitukselle ja ATEX versiona. Tähän lähettimeen voidaan kytkeä 2 lämpötila-anturia ja voidaan ohjelmoida jolloin ulostulo hyppäämään automaattisesti toiseen anturiin jos toinen rikkoutuu tai mittaamaan esim. keskiarvoa lämpötila-antureiden väliltä.

Lisätietoja mallista TTH300

ABB TTH200, Nappilähetin

ABB TTH200 lämpötilalähetin

ABB lämpötilalähetin. ABB TTH200 nappilähetin on saatavana 4-20 mA ulostulona ja tukee HART 7-protokollaa, saatavana SIL2-luokituksella ja ATEX versiona.

Lisätietoja mallista TTH200

Autrol AU110, Nappilähetin

AUTROL AU110 lämpötilalähettimet

Autrol AU110 on teollisuuskäyttöön suunniteltu perus nappilähetin 4-20 mA ulostulolla. Lähetin on helppo konfiguroida USB portin kautta omalla optiona saattavana ohjelmallaan käyttöön. Normaalisti toimitamme lähettimet valmiiksi ohjelmoituna halutullut anturi tyypille ja länmpötila-alueelle.

Lisätietoja mallista AU110

Autrol AU110H, Nappilähetin

AUTROL AU110H lämpötilalähettimet

Autrol AU110H eroaa AU110-perusversiosta niin, että AU110H voidaan ohjelmoida HART-kommunikaattorilla tai HART-pohjaisella ohjelmistolla. Muilta osin nappilähetin on yhtäläinen perusversion.

Lisätietoja mallista AU110H

ABB TTR200, Kiskoasenteinen lämpötilalähetin

ABB TTR200, Kiskoasenteinen lämpötilalähetin

TTR200 on DIN-kiskon asennettava versio. Ulostulo 4-20 mA + HART, saatavana 4-20 mA ulostulona ja tukee HART 7-protokollaa, saatavana SIL2-luokituksella ja ATEX versiona.

Lisätietoja mallista ABB TTR200

ABB TTF300, Kenttäkotelossa

ABB TTF300 lämpötilalähetin kenttäkotelossa

ABB TTF300 on kenttäkotelossa tuleva lämpötilalähetin, joka on ATEX-hyväksytty räjähdysvaarallisiinkin tiloihin. Tämä kaksikanavainen lähetin voidaan ohjelmoida lähtösignaaleille HART, Profibus tai Foundation Fieldbus ja se on saatavilla SIL2-luokituksella.

Lisätietoja mallista ABB TTF300

Muut lämpötilalähettimet

Muut lämpötilalähettimet

Kauttamme saat kattavan valikoiman ABB:n tuottamia lähettimiä, myös tämän sivun tuotelistauksen ulkopuolelta. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean laitteen, joka varmasti suoriutuu kaikista vaatimuksista ja hoitaa hommansa kunnialla.

Kysy lisää!

 

Autrol - laatua prosessimittauksiin

Oy Autrol Ab

 

Sateenkaari 1
02100 Espoo

autrol (at) autrol.fi

 

Myynti

Miikka Kilpeläinen

miikka.kilpelainen (at) autrol.fi

Klaus Graubner

klaus.graubner (at) autrol.fi

 

Huolto

Kimmo Lehto

kimmo.lehto (at) autrol.fi

 

Talous

Julia Graubner

julia.graubner (at) autrol.fi