Lämpötila-anturit / PT100-anturi

Lämpötilamittaus on Autrolin erikoisalaa – olemme valmistaneet omia lämpötila-antureita ja lähettimiä jo yli 30 vuotta. Erikoisrakenteisia antureita on kehitetty erityisesti suomalaisten teollisuusprosessien vaatimusten mukaan. Merkittävä osa tuotannostamme menee voimalaitosteollisuuteen, jossa kotimaisten käyttäjien lisäksi myös viennin osuus on suuri.

Anturi PT100 ja termoelementit DIN/EN -standardien tai toiveidenne mukaan

Lämpötila-antureidemme vakiomallit ovat DIN/EN -standardien mukaisia lämpötila-antureita, joiden lisäksi suunnittelemme ja valmistamme asiakkaiden toivomusten mukaiset rakenteet lyhyillä toimitusajoilla. Antureiden valmistukseen tarvittavat komponentit tulevat EU:n alueelta ja mekaaniset rakenteet tehdään aina kotimaassa. Tuoteryhmämme kattaa kaikki lämpötilamittaukseen tarvittavat laitteet ja komponentit, aina mittausvastuksesta säteilypyrometreihin.

Lämpötila-antureita lähes kaikkiin mittaustarpeisiin

Tuotamme ja jälleenmyymme lämpötila-anturit niin ilmakanaviin, putkistoihin, tulipesiin, säiliöihin kuin huone- ja ulkolämpötilamittauksiinkin. Anturin valinnassa on huomioitava käyttökohteen lisäksi aina mahdollinen upotusmitta ja prosessiliitäntöjen tarpeellisuus. Tarvittaessa toimitamme antureiden lisäksi myös toimintavarmat lähettimet.

Lataa tästä antureiden valintaopas! (PDF)

Joustavuus ja laatu lämpötila-antureiden valmistuksen keskiössä

Joustavuus, asiakaslähtöisyys, korkea laatu, kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitukset ovat valmistusprosessimme perusta. Alta löydät kaikki Autrolin valmistamat, vakiorakenteiset lämpötila-anturit. Erikoisrakenteisista lämpötila-antureista saat lisätietoja ottamalla meihin suoraan yhteyttä.

Anturimalli

Ominaisuudet

Suora lämpötila-anturi

Suora pt100-anturi

Suoran lämpötila-anturin saa anturityypeillä VA-malli (Pt100) tai TA-malli (K-tyyppi, N-tyyppi, … termoelementti). Anturin halkaisija on 15 mm tai 22 mm ja materiaalivaihtoehdot AISI316, 1.4762, 1.4841,253MA tai muu. Prosessiyhde on hitsattava kaasutiivislaippa, vastalaippa tai kierremuhvi. Anturi on mahdollista tilata vahvistetulla kärjellä.

Kierteellinen lämpötila-anturi

 Kierteellinen lämpötila-anturi

Anturityyppi VB/TB
Kierteellisen lämpötila-anturin saa anturityypeillä VB-malli (Pt100) tai TB-malli (K-tyyppi, N-tyyppi, …. termoelementti). Näillä tyypeillä anturin prosessiyhde on G1/2” ja materiaali AISI316 tai muu.

Anturityyppi VC/TC
Kierteellinen lämpötila-anturi on mahdollista tilata myös anturityypillä VC-malli (Pt100) tai TC-malli (K-tyyppi, N-tyyppi, …). Tässä mallissa prosessiyhde on G1” ja materiaali AISI316 tai muu.

Lämpötila-anturi hitsattavalla suojataskulla

Lämpötila-anturi hitsattavalla suojataskulla

Lämpötila-anturin hitsattavalla suojataskulla saa anturityypillä VD-malli (Pt100) tai TD-malli (K-tyyppi, N-tyyppi, … termoelementti). Materiaalina lämpötila-antureissa on AISI316, 16Mo3, titaani tai muu. Lämpötila-anturin hitsattava suojatasku on D1, D2, D4, D5, D4s tai D5s.

Lämpötila-anturi hitsattavaan suojataskuun

pt100 -anturi hitsattavaan suojataskuun

Lämpötila-anturi hitsattavaan suojataskuun on mahdollista tilata anturityypillä VDX-malli (Pt100) tai TDX-malli (K-tyyppi, N-tyyppi, … termoelementti). Ilman hitsattavaa suojataskua lämpötila-anturit sopivat seuraaviin suojataskuihin: D1, D2, D4, D5, D4s ja D5s.

Lämpötila-anturi laipalla

Lämpöanturi laipalla, pt100

Lämpötila-anturi laipalla on anturityyppiä VF-malli (Pt100) tai TF-malli (K-tyyppi, N-tyyppi, … termoelementti). Laipallisissa lämpötila-antureissa prosessiyhde DIN/ANSI laippa. Käytetyt materiaalit ovat AISI316, muu.

Ulko- ja huonelämpötila-anturi

Ulko- ja huonelämpötila pt100-anturi

Ulkolämpötila-anturi ja huonelämpötila-anturi on anturityyppiä VHA-malli (Pt100). Anturissa käytetty kotelo on tehty metallista ja muovista.

Keraaminen lämpötila-anturi

Keraaminen lämpöanturi

Keraaminen lämpötila-anturi tulee anturityypillä TK-malli (K-tyyppi, N-tyyppi, S-tyyppi, … termoelementti). Lämpötila-anturin halkaisija on 15/10 mm, 22/15 mm tai 32/26 mm. Käytettyjä materiaaleja ovat C610, C710 ja C799. Lämpötila-anturin prosessiyhde on hitsattava kaasutiivislaippa, vastalaippa tai kierremuhvi.

Kaapelianturit

Kaapeli-anturit lämpötilan mittaamiseen

Valikoimastamme löydät myös moniin eri käyttökohteisiin kaapelianturit ja erikoisanturit. Mikäli tarvitset kaapelianturia tai erikoisanturia, ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kerro tarpeistasi, niin autamme oikean ratkaisun löytämisessä.

 

Autrol - laatua prosessimittauksiin

Oy Autrol Ab

 

Sateenkaari 1
02100 Espoo

autrol (at) autrol.fi

 

Myynti

Miikka Kilpeläinen

miikka.kilpelainen (at) autrol.fi

Klaus Graubner

klaus.graubner (at) autrol.fi

 

Huolto

Kimmo Lehto

kimmo.lehto (at) autrol.fi

 

Talous

Julia Graubner

julia.graubner (at) autrol.fi