Klay Instruments painelähettimet

Klay Instruments on hollantilainen painelähettimien valmistaja, joka tuottaa kestävät lähetinlaitteet vaativampiinkin olosuhteisiin. Tilaa laadukkaat painelähettimet luotettavalta jälleenmyyjältä, autamme mielellämme myös oikean laitteen valinnassa.

Paine-erolähetin Klay DP-4000

Suchy painelähetin

Paine-erolähetin Klay DP-4000 on ruostumattomasta teräksestä valmistettu helppokäyttöinen laite, joka tarjoaa huipputarkan mittaustuloksen ja selkeän tulosten luvun. Tämä lähetin on sopiva myös haastaviin olosuhteisiin, ja paine-erojen lisäksi laitetta voidaan käyttää virtausmittaukseen.

Lisätietoja laitteesta Klay DP-4000

Painelähetin Klay 2000

Suchy lähetin

Klay Instrumentalin valmistama 2000-sarja painelähetin on suunniteltu erityisesti teollisuuden käyttötarkoituksiin. Klay 2000 on oikea valinta painelähettimeksi, kun käyttökohteessa on mitattavana helposti tukkeutuvia nesteitä tai aineita.

Lisätietoja painelähettimestä Klay 2000

Painelähetin Klay 3000

Suchy uppopaineanturi

Klay 3000 on helppokäyttöinen painelähetin kaikkiin teollisuuden käyttökohteisiin. Laitesarjasta löydät kaikki paine- ja pinnanmittauslähettimet, joissa on laadukas kapasitiivinen keraaminen sensori. Selkeälukuinen näyttö helpottaa tulosten lukemista haastavammissakin olosuhteissa.

Lisätietoja painelähettimestä Klay 3000

Painelähetin Klay 4000

Suchy paine-erolähetin

Painelähetin Klay 4000 on älykäs paine- ja pintalähetin kaikkien teollisuuksien käyttöön. 4000-sarjan laite on valmistajan laadukkaimmasta päästä oleva painelähetin, jossa on erittäin selkeä näyttö ja helppo kalibrointi sekä ohjelmointi käyttötarkoitukseen. Painelähettimestä tekee älykkään se, että lähetin on mahdollista ohjelmoida käytetyn altaan tai säiliön muodon mukaan.

Lisätietoja painelähettimestä Klay 4000

Painelähetin Klay 8000

Suchy painelähetin osoittimella

Painelähetin mallia Klay 8000 on kompaktin kokoinen, varma valinta etenkin helposti tukkeutuvien aineiden mittaamiseen. Lähettimen kestävyys ja laaja säädettävyys mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa teollisuuden käyttökohteissa.

Lisätietoja painelähettimestä Klay 8000

Painelähetin Klay Hydrobar

Delta painekytkin

Klay Hydrobar sopii painelähettimenä toimimisen lisäksi myös pinnanmittaukseen. Helposti säädettävä ja mukautettava laite soveltuu lukuisiin. Lähettimen lämpötilasensori kompensoi itse lähettimen mahdollisesti aiheuttamia lämpötilaeroja tai mittausvirheitä, antaen hyvin luotettavia tuloksia.

Lisätietoja painelähettimestä Klay Hydrobar

 

Autrol - laatua prosessimittauksiin

Oy Autrol Ab

 

Sateenkaari 1
02100 Espoo

autrol (at) autrol.fi

 

Myynti

Miikka Kilpeläinen

miikka.kilpelainen (at) autrol.fi

Klaus Graubner

klaus.graubner (at) autrol.fi

 

Huolto

Kimmo Lehto

kimmo.lehto (at) autrol.fi

 

Talous

Julia Graubner

julia.graubner (at) autrol.fi