Ilman ja kaasun virtausmittaus tarkoilla mittareilla

Tarkka ja luotettava kaasun virtausmittaus ja ilmavirtausten mittaus onnistuu parhaiten oikeilla, juuri tähän tehtävään suunnitellulla mittauslaitteella. Valikoimastamme löydät laadukkaat virtausmittarit ja virtauskytkimet, jotka on suunniteltu erityisesti ilman ja kaasun virtausmittaukseen.

Mikäli et ole täysin varma mikä mittauslaite sopii parhaiten käyttökohteeseen, ota yhteyttä niin asiantuntijamme auttavat!

Menetelmä / mittaustapa

Rotametri kaasulle Mecon RE250

Mecon F VA250 rotometri ilman ja kaasun virtauksen mittaamiseen

Mecon RE250 on rotametri, joka soveltuu erityisesti nesteille ja kaasuille. Rotametri on paikallisosoitin esimerkiksi suljettuun putkistoon. Mittari on tehty kestämään vaativimmatkin olosuhteet ja se on mahdollista säätää hälyttämään mahdollisista ongelmatilanteista.

Terminen massavirtaus Magnetrol TA2

Ilmvirtausmittari & kaasunvirtausmittari Magnetrol TA2

Magnetrol TA2 on virtausmittari, joka on suunniteltu ilman ja puhtaiden kaasujen virtausmittaukseen. Laitteella on mahdollista tehdä toteuttaa suora massavirtausmittaus, ilman paine- ja lämpötilakompensointia. Mittarin käyttökohteita on esimerkiksi ilma, puhtaat kaasut ja kaasut joiden koostumus on tunnettu, biokaasu, typpi, happi, argon, vety, maakaasu, pneumatiikka ja suojakaasut.

Lisätietoja Magnetrol TA2 virtausmittarista

Virtauskytkin kaasulle Magnetrol TD1

Virtauskytkin Magnetrol TD1/TD2 kaasun virtausmittaukseen

Terminen virtauskytkin Magnetrol TD1 on ATEX ja SIL luokiteltu laite, joka on suunniteltu erityisesti nesteille ja kaasuille. TD1 virtauskytkin on helppo säätää mitattavalle aineelle ja sillä voi virtauksen lisäksi mitata myös pinnankorkeutta. Tässä virtauskytkimessä on lämpötilakompensointi, mikä takaa luotettavat mittaustulokset.

Lisätietoja Magnetrol TD1 virtauskytkimestä

Virtauskytkin Magnetrol Thermatel TG1

PSM Torflow keskiarvopitoputki ilmalle ja kaasulle

Magnetrol Thermatel TG1 on virtauskytkin, joka on tehdaskalibroinnin ansiosta todella nopea ottaa käyttöön. Huipputarkka TG1 sopii myös vähäisten virtausten mittaukseen ja sillä voi kaasun lisäksi mitata myös nesteiden virtauksia. Virtauskytkin on tehty kestämään myös teollisuuden ääriolosuhteissa.

Lisätietoja Magnetrol Thermatel TG1 virtauskytkimestä

 

Autrol - laatua prosessimittauksiin

Oy Autrol Ab

 

Sateenkaari 1
02100 Espoo

autrol (at) autrol.fi

 

Myynti

Miikka Kilpeläinen

miikka.kilpelainen (at) autrol.fi

Klaus Graubner

klaus.graubner (at) autrol.fi

 

Huolto

Kimmo Lehto

kimmo.lehto (at) autrol.fi

 

Talous

Julia Graubner

julia.graubner (at) autrol.fi